Лудият от Куинс, заподозрян в предполагаемо намушкване в Куинс през последните две

...
Лудият от Куинс, заподозрян в предполагаемо намушкване в Куинс през последните две
Коментари Харесай

27-годишният болничен поздравител, обвинен в нападение в Куинс

Лудият от Куинс, заподозрян в хипотетично намушкване в Куинс през последните две седмици, е бил удрян с няколко обвинявания в нахлуване при насилствените офанзиви, съгласно a доклад.

Джермейн Ригер, който съгласно известията се изсмял в лицето на една жертва, откакто ги нарязал, е изправен пред голям брой обвинявания за нахлуване и владеене на смъртоносно оръжие, заяви CBS News в четвъртък.

Ригер, 27-годишен поздравител в болница Уудхъл в Бруклин, беше хванат в сряда вечерта след неистово търсене от полицията в Ню Йорк.

Поредицата от инцидентни офанзиви стартира на 8 януари, когато 61-годишен дядо беше намушкан с нож в гърба, до момента в който отиваше към пералнята същата вечер.

След като хипотетичният причинител го намушка откъм гърба, той се обърна и му се усмихна, до момента в който се отдалечаваше, сподели жертвата пред The ​​Post.

След това тази седмица 34-годишната Шанека Андерсън беше намушкана, до момента в който се прибираше у дома малко след среднощ във вторник от работата си в TSA на ле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР